Lennart och frun Monika trivs bra i Lysekil. ”Det är nära till allt. Mina föräldrar var från Lysekil och både min farfar och morfar bodde här. Jag var ofta här som liten och har många minnen från 40-talet och framåt, så det här är inga främmande miljöer för mig”, påpekar Lennart.

Konstapeln Göran Persson har löst många mordgåtor i Lysekil

Lennart Brohed berättar om sitt författarskap och sin senaste bok ”Utan bevis”

2018-12-22 Lennart Brohed bjuder på spänning och Lysekils­milj­öer från 1916 och framåt.
I Broheds deckare får vi följa konstapel Göran Persson, som vid det här laget har löst många mordgåtor. Det har blivit 14 deckare totalt. Den senaste boken som bygger på en känd hårresande upptäckt i Gåsöfjorden, ”Koffert­mordet” skiljer sig från hans tidigare böcker.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv