Sandinge Bogsering och Sjötransport har sin huvudsakliga verksamhet i Uddevalla, Göteborg och Krokstrand, men företaget vill gärna behålla kajplatsen i Lysekil. ”Vi vill gärna ha kvar den lilla del av verksamhet som vi har i Lysekil, det rör sig mest om småbåtar och pråmar”, säger Lennart Sandinge.

Kan tvingas lämna Lysekil efter 47 år

”Kommunen har kommit med förslag på lösningar – inget som vi kan ta på allvar”

2018-01-05 River Lysekils kommun trädelen av Ångbåtsbryggan tvingas Sandinge Bogsering och Sjötransport att lämna Lysekil. Det är ett faktum, då kommunen inte kan komma med några alternativ, detta trots att Lennart Sandinge påtalat problemet i många år.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv