John till Håkan Hellström. Hemma i Lysekil har hon under flera år varit med på Allsångskvällarna och uppträtt. I sommar är hon med på scenen i Lysekils stadspark onsdagen den 1 augusti – samma kväll som Gladys del Pilar.

Frida Andersson från Lysekil är klar för Ellinorspelen

2018-05-23 Frida Andersson, från Lysekil, är klar för Ellinorspelen, som äger rum på Skälebacken i Uddevalla den 10-11 augusti.
– Det ska bli väldigt roligt, det är min första festival så det ser jag fram emot, säger Frida Andersson, som nyligen har släppt sin första låt, Think Twice, på Spotify.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv