Nu har Företagsarena Lysekil i Norra hamnen varit igång i tio månader och lokalerna fylls efterhand med verksamhet. Det finns gott om plats för fler företag. Främst fr.v. ses Renée Daun, näringslivsutvecklare, Agneta Lindgren, projektledare för Medflyttarservice, Björn Kaspersson, Kasperssons Trafikskola, Joakim Berlin, arbetschef Belstroj. Bakom Renée ses Ulf Bertilsson, ordföranden i Näringslivscentrum, intill honom Michael Johansson, avdelningschef för Hållbar utveckling, längst bak Madeleine Fredman, projektledare för Företagsarena Lysekil och Roland Karlsson, tidigare kommunalråd som var med och startade Näringslivscentrum. Foto: Thomas Andersson

Företagsarena Lysekil fylls med verksamheter

”Fungerar ypperligt” – gott om plats för fler

2018-10-31 Nu har Företagsarena Lysekil funnits i Norra hamnen i Lysekil i tio månader. Flera företag har flyttat in men det finns gott om plats för fler.
Björn Kaspersson är en av de nya i Företagsarenan sedan tidigt i höst.
– Det fungerar ypperligt. För mig som ny och liten företagare är det perfekt att ha ett eget ”krypin” och ha så bra gemensamma lokaler alldeles intill, säger han.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv