Lars Svensson, Trollhättan föreläste om E-handel. Foto: Terje W Fredh

Föreläste i Lysekil om konsten att lyckas med E-handel

2018-05-20 Många har planer på att starta näthandel men hur gör man och vilka fallgropar finns det? På torsdagskvällen gästades Projekt Urban Platsinnovation av Lars Svensson, E-handelsrådgivare med praktik från flera företag som arbetar med näthandel.
Träffen hölls i Lysekils Företagsarena som finns på Drottninggatan 8 C. På plats fanns folk som ville veta hur man skall startar upp.

Lars Svensson är konsult hos NyföretagarCentrum som bland annat finns i Trollhättan. 2400 företag, organisationer och myndigheter stöder NyföretagarCentrum som finns på en rad platser i Sverige. Den som vill ha hjälp från NyföretagarCentrum får detta utan kostnad under tre år. Svensson slog fast att det är en rad frågor som måste klaras ut innan det är dags att förverkliga projektet.

Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv