Hampus Wackfelt var bäst på plan och gjorde 7-7-målet med två sekunder kvar av matchen. Foto: Malin Rindvik

Dingle vände underläge till kryss

Tuffaste bortamatchen i år - då ­visade laget att de inte skulle underskattas

2017-11-14 Första perioden, sex minuter in och det stod 4-0 till Landvetter. Dingle AIK fick allt annat än en bra start i lördagens bortamatch. Men trots den usla starten r­este sig gästerna och chockade hemmalaget.

Det var ett brandskattat DAIK som i lördags begav sig till ­bortamötet med Landvetter IBK. Laget hade fått flera ­återbud och tvingades möta ­serietvåan med en tunnare trupp än vad man hade velat. Innan klockan hade tickat upp på sju minuter visade ­resultattavlan 4-0 till hemmalaget. Dingle repade mod och reducerade till 4-2 genom ­Rickard Pettersson och ­Hampus Wackfelt.

Läs hela texten i papperstidningen eller e-tidningen. Du vet väl att du kan gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet: https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/

Publicerad: Uppdaterad: