”Sandinge är en uppskattad kund till oss som vi värnar om, men vi måste också ha fysisk möjlighet att hjälpa honom”, säger Dan Ericsson, hamnchef i Lysekil.

”Det finns ingen uppsjö av lämpliga kajer i kommunen”

2018-01-05 Lysekils hamnchef Dan Ericsson hoppas på att hitta en lösning, men har ännu inga bra förslag. När det gäller reparationer eller satsa på en ny brygga hänvisar han oss till Lars Henningsson, som är projektledare i den processen med bryggor och kajer i Lysekils kommun. Lysekilsposten har sökt Henningsson som inte varit anträffbar.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv