”Det finns en vilja från de boende att stoppa det här”

LysekilsBostäders vd är optimistisk

2018-02-15 I helgen var det fyra anlagda bräder på Badhusberget. ”Det finns en vilja från de boende att stoppa det här" säger Christina Johansson, vd på LysekilsBostäder. Röster hörs om medborgargarden, något som Christina menar att det finns bättre alternativ till redan idag, som stöds av både polis och kommun genom Trygghetsvandrare, där alla som vill kan få hjälpa till.

Läs också: Fyra anlagda bränder på Badhusberget

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtsson, gabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv