Chokladfudge, lakritsfudge, chokladkolafudge, wienernourgat, dadelbollar, snickers, vit tryffel, citronfrestelse och äggost finns på detta bord. Foto: Gabriel Berndtsson

Dessertmästarens egna tips

Här hittar ett stort julbord av godsaker

2017-12-23 "Ett annat favoritgodis är fudge. Det är en av mina specialiteter och choklad-och lakritsfudgen brukar gå hem hos våra julbordsbesökare"
Så säger Alexandra Jarnedal som gärna delar med sig av favoritrecepten.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv