Från vänster Allan Wikström, SAIS, Carl-Gustav Hallgren, ordförande i SAIS och Emelie Olsson, koordinator för julmarknaden, välkomnar alla till en av årets höjdpunkter, julmarknaden i Brastad.

Brastad laddar för julmarknad

2017-12-07 På lördag är det julmarknad i Brastad. Ifjol valde man att använda Folkets Hus, ett lyckat drag som fick mycket uppskattning. Med andra ord är det här marknaden kommer att hållas i år igen. Ett tjugotal utställare infinner sig och förhoppningsvis också många besökare.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtsson, gabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv