Två kvinnor uppgav att de kom från hemtjänsten och kom över mannens plånbok. En stund senare ringde en falsk polis och ville ha mannens PIN-kod till bankkortet. Foto: Pixabay

Äldre man blev bestulen av falsk hemtjänst i Lysekil

2018-04-16 En liga som specialiserar sig på att lura äldre och stjäla värdesaker i deras hem har slagit till i Lysekil. I fredags kväll utsattes en 87-årig man i Lysekil.
Två kvinnor uppgav att de kom från hemtjänsten och kom över hans plånbok. En stund senare ringde en falsk polis och ville ha mannens PIN-kod till bankkortet.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafsson, ahlbin@lysekilsposten.se0523-667083
Annons
Nyhetsarkiv