”Det är fantastiskt roligt att vi kan redovisa ett så gott resultat. Försäljningen av skogsfastigheten gör att vi kan minska våra nuvarande lån inför kommande investeringar i omsorg och skola”, säger kommunalrådet Åsa Karlsson (S). Oppositionsrådet Ann-Sofie Alm (M) tycker också att det är roligt att kommunen går med vinst. ”Till och med Socialdemokraterna som är emot vinster i välfärden verkar tycka det! Men att samtidigt ta ut en av Sveriges högsta skatter tycker inte jag är särskilt hedersamt”.

50 miljoner plus i Munkedal

Rekordresultat efter att skogsfastighet såldes för 31 miljoner

2018-02-08 Försäljning av en skogsfastighet gav en reavinst på 31 miljoner kronor för Munkedals kommun.
Försäljningen innebär att Munkedals kommun redovisar ett rekordresultat på 50 miljoner kronor 2017.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafsson, ahlbin@lysekilsposten.se0523-667083
Nyhetsarkiv